Дружење со пријателите – 08.06.2018 во Македонска опера и балет

Во организација на Амбасадата на Босна и Херцеговина во Скопје, во Македонската опера и балет (МОБ) ќе се одржува културен

Share Button
Повеќе

Најдобри пријатели – мало девојче и булдог

Кој би рекол дека булдогот може да биде најдобар пријател на едно дете, но и негов чувар… Погледнете ги Харви и

Share Button
Повеќе