Вкупно 211 земји и региони, меѓу кои и Македонија, завземаа учество во 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“

На 13. Јуни, 2018 година (среда) во Москва се одржа 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“ – дел од

Share Button
Повеќе

Необично пријателство помеѓу волк и мечка, документирано од финскиот фотограф Ласи Раутјајнен

– „Навистина е необично да се види волк и мечка како другаруваат“, вели финскиот фотограф Ласи (56) кој ги има

Share Button
Повеќе