Дали сте работохолик?

Работите повеќе од 10 часа на ден? Имате потреба постојано да правите нешто? Тешко се релаксирате и цело време мислите

Share Button
Повеќе

Кои се ризиците да се биде со зголемена или прекумерна телесна тежина?

Кои се ризиците да се биде со зголемена или прекумерна телесна тежина? Спред Националните Институти за здравство:

Share Button
Повеќе