Промоција на монографијата “Марков манастир”

Со радост и задоволство ви соопштуваме дека излезе од печат монографијата „Марков манастир

Share Button
Повеќе

Промоција на Бебе Готвач

Со огромно задоволство ве покануваме на промоцијата

Share Button
Повеќе

Промоција на стихозбирки од Владимир Левчев и Поли Муканова – Бугарија

За во сабота, 16-ти април, е закажана промоцијата на две стихозбирки од автори од Бугарија – Владимир Левчев и Поли

Share Button
Повеќе

“Импулс” од Пере Ристески

Промоција на книгата Импулс од Пере Ристески Време и место: сабота 16ти април, 2016 во 16:00 часот во Салата за

Share Button
Повеќе

Промоција на петтата стихозбирка „Постела на тишината“ од Марина Мијаковска

На 5-ти април (вторник), во 12 часот, во Друштвото на писателите на Македонија, ќе се одржи промоција на петтата стихозбирка

Share Button
Повеќе

,,Танец” ве кани на Промоција

На 10.03.2016 г. во Н.У. Музеј на македонската

Share Button
Повеќе

Minstrel’s Gallery – промоција на “Ignorance Leads to Ruin” + изложба

Minstrel’s Gallery свират музика која претежно е progressive/art rock. На 29ти Февруари во 19:00 часот, со концерт ќе го промовирааат

Share Button
Повеќе

Промоција на СТРАВОВИ

Христина Ангелеска е млада поетеса, која во киното Мис Стон -Прилеп, во четврток (04.02.2016) во 19:00 часот, ќе ја одржи

Share Button
Повеќе

ПОЕТСКИOT ПОРТРЕТ НА ЉЕРКА ТОТ НАУМОВА

По повод 40-годишнината од излегувањето на првата поетска книга „Шепот на љубовта“ (1975) и на најновата 15-та книга „Зародиш на

Share Button
Повеќе