Топ 10 нај лоши реклами

Дури и нај познатите имаат зажалено за снимање на глупи реклами. WatchMojo направи топ 10 најлоши реклами снимени од познати личности.

Share Button
Повеќе

Најдобрите реклами од Super Bowl

Уживајте во најсмешните реклами 🙂

Share Button
Повеќе

Најсмешните реклами за 2014

Ова се најдобрите и најсмешни реклами за 2014 година…

Share Button
Повеќе

Интересни реклами

Пробајте да не се насмеете, смешни реклами погледнете.

Share Button
Повеќе