KOНЦЕРТ Квартет фаготи “ФАГОТИСИМО” (Романија)

Денес во 20:00 часот, Музеј на македонската борба за државност и самостојност, квартет фаготи “Фаготисимо” од Романија ќе одржат концерт.

Share Button
Повеќе