Изведба на популарната балетска претстава „Оревокршачка“

Во сабота, 16 и во недела, 17 јануари, 2016 г. со почеток во 12 часот, во Македонската опера и балет

Share Button
Повеќе

„Фантастичен бутик“ со Македонската филхармонија и врвниот виолончелист Александар Књазев

На 13 ноември (петок) во Домот на АРМ во 20 часот, Македонската филхармонија ќе одржи симфониски концерт под наслов „Фантастичен

Share Button
Повеќе