Претставување на драмата „Пардон” на Сабин Ревије во режија на Гиј Деламот

Драма: „Пардон” награден текст од страна на Фондацијата „Бомарше“ Авторка: Сабин Ревије (Франција) Режија: Гиј Деламот (Франција) Играат: Висар Вишка,

Share Button
Повеќе