Жената го повикува коњот, следната слика ќе ви го одземе здивот

Овој убав коњ живее во Озаркс, САД и едноставо ќе ви го одземе здивот со неговата убавина.

Share Button
Повеќе

Топ 10 улични цртежи

Уличната уметност е насекаде!  Ги има на зградите, улиците, ова не е само забава туку и уметност, и често се

Share Button
Повеќе