Јумис мебел поради својата уникатност доби заслужено признание на МЕБЕЛ 2017

На овогодинешниот Саем на мебел Jumis

Share Button
Повеќе

Влезете во светот на уникатноста

43-от Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустријата на мебел – МЕБЕЛ

Share Button
Повеќе