За време на Меѓународниот саем на книгата во Пекинг ОСНОВАНО ЗДРУЖЕНИЕ НА ИЗДАВАЧИ 16+1

Со посебна церемонија, додека истовремено се одржува Меѓународниот саем на книгата во Пекинг, денес во Пекинг беше основано Здружение на

Share Button
Повеќе

Зимски саем на книгата во ГТЦ

Македонската асоцијација на издавачи го организира

Share Button
Повеќе

ХАЕМУС дел од ,,Летниот саем на книга и туризам” во Рамстор Центар

ХАЕМУС – центарот за научно истражување и промоција на културата ве кани на

Share Button
Повеќе

Скоро Парижанка на Саем на книгата

Книгата “Almost Parisian: How To Survive Your Late Twenties

Share Button
Повеќе

Започнува најинтересниот саем во годината – Саем на книгата 2017

На 4-ти април се отвораат портите на најпопуларниот саем во

Share Button
Повеќе

НОВА ИСКРА, Искра и пријателите на Саем на книга 2017

Ве покануваме и годинава да го

Share Button
Повеќе

Култура на 29. Меѓународен саем на книгата

Голем избор на книги по саемски цени!

Share Button
Повеќе

Дознајте ги актуелните светски трендови на Саемот на мебел 2017 од 21.03 – 26.03.2017

43-от Меѓународен саем на мебел, опрема за домаќинства и јавни објекти, репроматеријали и машини за индустријата на мебел – МЕБЕЛ

Share Button
Повеќе

Трибина: Вредноста на македонската архитектура денес

Во вторник, 28.02.2017, на Скопски саем свечено се отворија 14от Меѓународен саем на градежништво, градежни материјали и градежна механизација и

Share Button
Повеќе