Да – љубовта е едноставна

МАЛИТЕ НЕШТА ГИ ПРАВАТ ГОЛЕМИТЕ ЉУБОВИ! За вистинската љубов не се потребни којзнае какви акробатски подвизи. Најминималното внимание, симболичниот подарок

Share Button
Повеќе