15 годишниот јубилеј на „Поточиња“ ги надмина очекувањата

На 24-ти и 25-ти март 2018 година во Македонска опера и балет се одржа 15 годишниот јубилеен концерт на прекрасните

Share Button
Повеќе

„Гласот на децата” – подарок од Сара Мејс за роденденот на Поточиња

Сара Мејс заедно со хорот на детскиот фестивал Поточиња во пресрет на јубилејното 15. издание „Поточиња 2018” на публиката и

Share Button
Повеќе

Сара, Дамјан и Тино: Со отворени карти и без ронка слатко!

Скопје (15.02.2017) Странското секогаш е подобро, послатко, поубаво, а кај нас нема работа, кине “беспарица”, и сите фаци само “странско”

Share Button
Повеќе

Забава, дружење и здрав живот

Synergy Fitness & Spa воведува нова свежина во спортскиот начин на живеење Synergy Fitness & Spa веќе 2 години е

Share Button
Повеќе