Македонската порака по повод Светскиот ден на театарот, 27 март 2018

Во услови на исклучително загадена духовна средина кога тривијалноста на примитивен начин агресивно се промовира како

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези 16 и 20 декември 19:00

Изведбите на претставата се на 16 и 20 декември во 19:00 Автор: ВЛАДИМИР ЃУРЃЕВИЌ Режисер: СИНИША ЕВТИМОВ Претстава која го

Share Button
Повеќе

Аукција за дечињата од ХОПС

На 11 април во 19 часот во Јавна соба (Public Room),

Share Button
Повеќе

Премиера – Авантурите на Аладин

Билетите се пуштени во продажба на билетарницата во МНТ и преку online мрежата Купи карти за се

Share Button
Повеќе

27-Март Животот е прекрасен

„Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го

Share Button
Повеќе

Госпоѓа министерка

Автор: БРАНИСЛАВ НУШИЌ Режисер: НАТАША ПОПЛАВСКА УЛОГИ Весна Петрушевска – Живка Министерка

Share Button
Повеќе

3-Март Животот е прекрасен во МНТ

„Ова не е претстава за самоубиството, не е пиеса за смртта, туки за еден човек кој повторно го открива животот,

Share Button
Повеќе

Свадбата на Фигаро

УЛОГИ Нино Леви – Грофот Николина Кујача – Грофицата

Share Button
Повеќе

Не се клади на Енглези

Претставата ќе се одржи во Македонски народен театар, картите може да се набават на каса по 300 денари. Претстава која

Share Button
Повеќе