Грешки во познати серии

Најголемите грешки во познати телевизиски серии за кои сигурно не сте приметиле, од Биг Бенг Теори до Брејкинг Бед.

Share Button
Повеќе

Интересни факти за „Game of Thrones“

„Game of Thrones” е една од најуспешните серии на денешницата. Популарноста на серијата расте се повеќе и повеќе, па така

Share Button
Повеќе

Се што знаеме досега за новиот „Star Trek” филм

Секогаш со најнови вести, овојпат ќе ви пренесеме детали за новиот „Star Trek“ филм. Филмот е во фаза на подготовка,

Share Button
Повеќе

Враќањето на „The X-Files“

Сигурни сме дека многумина од вас веќе знаат дека култната серија „The X Files“ се враќа на малите екрани. Иако

Share Button
Повеќе

5 најдобри ТВ додатоци за Коди

  Коди (попознат како XBMC) е моќен интернет плеер,  им овозможува на корисниците да гледаат што ќе посакаат. Најдобриот дел

Share Button
Повеќе