Симфонски концерт за деца со Македонската филхармонија и Ивце Пивце

Македонската филхармонија продолжува да ги реализира Симфониските концерти наменети за најмладите.

Share Button
Повеќе

Традиционален симфониски концерт во дом на АРМ

Македонската филхармонија, утре (четврток) 9 јуни, во Домот на АРМ во 20 часот, ќе го одржи традиционалниот симфониски концерт на

Share Button
Повеќе

„Имате ли ритам?“ – симфониски концерт за деца со Македонската филхармонија

Првиот Симфониски концерт за деца во новата концертна сезона, Македонската филхармонија ќе го одржи на 7 ноември (сабота) во Домот

Share Button
Повеќе

„Имате ли ритам?“ – симфониски концерт за деца со Македонската филхармонија

Првиот Симфониски концерт за деца во новата концертна сезона, Македонската филхармонија ќе го одржи на 7 ноември (сабота) во Домот

Share Button
Повеќе