Адел маскирана како Џени

Познатите пејачки можат да се маскираат, да го сменат својот личен опис, но не можат да си го сменат гласот!

Share Button
Повеќе

Скриена камера со проститука

Дечкото седи во ресторан со со својата девојка, и погледнете што се случува понатака

Share Button
Повеќе

Дечкото ја удри Хајди Клум по задникот

На дечкото му е кажано да ја удри Хајди по задиникот, додека седи во кафич со својата девојка која незнае

Share Button
Повеќе

ИСКРЕНИ ДЕЦА ШТО ЌЕ ВИ ГО СТОПАТ СРЦЕТО…

Јапонскиот Црвен крст постави за цел да откријат дали децата ќе ја направат вистинската работа.Тие ги тестираат

Share Button
Повеќе