Пренџова на слем фестивал во Р. Словенија

Поетесата и слемерка Елена Пренџова ќе учествува на првиот музичко-слем-поетски фестивал „Изрекања“ во Цеље, Словенија што ќе се случува цела

Share Button
Повеќе

ХУМАНИТАРЕН СЛЕМ НАСТАН ЗА ЈОЦЕ

Поетри слем Македонија со хуманитарен слем настан!

Share Button
Повеќе