Денеска во 9:30 во станица 26: Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

Златниот часовник одбројува

Во Станица 26 во недела, 12.03.2017, во 21.30 часот Вера Калин ќе се дружи со читателите на добро познатиот „Twelve

Share Button
Повеќе

ДМА ви најавува : Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

12 Март Twelve Moons of Jazz

Посебноста на поединецот во своето творештво е секогаш жртва во отсуство на селекција која ќе потекнува од системот со цел

Share Button
Повеќе

Queen Real Tribute

Најголемиот Queen Real Tribute проект ќе одржи повеќе часовен концерт во клубот #Станица26 на 26.04.2017 со почеток во 20:00 часот.

Share Button
Повеќе

Симон Киселички Трио

Минатата година поточно Декември 25-ти Симон Киселички со неговото трио составено од Горан Гешовски (бас гитара) и Александар Ванчовски  (тапани)

Share Button
Повеќе

Twelve Moons Of Jazz

Twelve Moons Of Jazz во седмото продолжение, ќе биде место на испреплетување во различноста на изразот прикажан преку музика и

Share Button
Повеќе

DMA Music ви најавува!

DMA Music и Станица 26 гордо ви ги претставуваат Project: Orpheus! На наше огромно задоволство ве покануваме на вечерен концерт

Share Button
Повеќе