Стара Нова Година – Every Day

Стара нова година во Every Day заедно со Октај Далип

Share Button
Повеќе

13 Јануари Стара Нова година Пеце Суперхикс & Breakdown band

Прославете ја Стара-Нова година во културна атмосфера со Пеце Супехикс и Breakdown Band.

Share Button
Повеќе

Стара Нова Година во Elektra Winter Lodge

Заедно да ја означиме Старата нова година или празникот Василица во новоотворениот зимски ресторан на Електра Гарден.

Share Button
Повеќе

Стара Нова Година

Петок 13.01 продолжуваме со истата празнична еуфорија да ја дочекаме Стара Нова Година и повторно заедно да одбројуваме.

Share Button
Повеќе

Стара Нова Година во Скопје Мериот

Стара Нова Година, во Скопје Мериот со LIBERO бенд. 13 јануари 2017 година, петок, кога славењето продолжува.

Share Button
Повеќе

ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2016

Најголемиот европски фестивал на сатирата, ВЕВЧАНСКИ КАРНЕВАЛ 2016. е подготвен да ги пречека своите гости на најстарата карневалска традиција со

Share Button
Повеќе