“ПРОДАВАЧОТ НА ВЕТАР И МАГЛА” ОД СТЕФАН МАРКОВСКИ

На 30.07.2015 год., со почеток 20:30 часот, пред јаворот на библиотеката “Гоце Делчев” во Гевгелија, ќе се одржи промоција на

Share Button
Повеќе