Концерт на Стефан Миленковиќ и Танго Компас на јубилејното 55-то Охридско Лето

Се ближи долгоочекуваниот концерт на Стефан Миленковиќ и Танго Компас на јубилејното 55-то Охридско Лето.

Share Button
Повеќе