Промоција на „ИДОТ И Супер-Егото“ од Марија П. Конеска

Ве поканувамe на промоцијата на  промоција на  стихозбирката „ИДОТ И СУПЕР-ЕГОТО“ напишана од Марија П. Конеска.

Share Button
Повеќе

Промоција на „Елегична по тебе“ од Даница Петровска (ГАЛЕРИЈА)

Тимот на muabet.mk имаше чест да присуствува на  промоцијата за која уште многу после неа ќе се зборува, и уште

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „Што си ти???,…“ од Давор Крстевски

Што си ти???… Виножито ли си грешно една боја што свило ил си свеж цветен зрак осамена свеќа во мрак.

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „ОСТАВЕТЕ МЕ, НЕ БУДЕТЕ МЕ“ од Ана Цветаноска

ОСТАВЕТЕ МЕ, НЕ БУДЕТЕ МЕ Оставете ме! Не будете ме! Сонувам едно златокосо дете како насмеано трча по разбрануваното златножолто

Share Button
Повеќе

ПРОМОЦИЈА НА СТИХОЗБИРКАТА „БОЕМСКА РАПСОДИЈА ВО ЦРНО“ – ИЛЕ НАУМОВ

Денес, среда 15.07.2015, во кумановскиот ресторан „Версус“, ќе се одржи промоцијата на новата стихозбирка „Боемска рапсодија во црно“ од македонскиот

Share Button
Повеќе