Танцов перформанс (ЕУ)ропа

(Еу)ропа перформанс (еу) ропа е уметничко истражување за облеката – преку перформанс и медиуми. Облеката нè покрива и прави да

Share Button
Повеќе

Сите патишта водат кон Струга

Дајте ми крилја ја да си метнам, И в наши ст’рни да си прелетнам: На наши места ја да си

Share Button
Повеќе

ДРИМON 3 фестивал (Струга) – 22 јули

На првиот фестивалски ден на ДРИМON 3, ви ја претставуваме COMPRESSED DIVERSITY – Изложбата на фотографии

Share Button
Повеќе

НУРНИ ДЛАБОКО! ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3

НУРНИ ДЛАБОКО! Е мотото на овогодинешниот ДРИМON ФЕСТИВАЛ 3, кој ќе се одржува на 22 до 26 јули 2015, во

Share Button
Повеќе