Промоција на „Собрани драми, книга четврта“ од Горан Стефановски

Промоција на најновата книга собрани драми од Горан Стефановски којашто ги содржи: Одисеј, Огнени јазици и Figurae veneris historiae.

Share Button
Повеќе