Тајзи промовира нова песна и спот во стрип техника за првпат кај нас!

Денеска, на својот „Јутујуб“ канал, Тајзи го промовираше новиот спот за песната „Мој Живот, моја ствар“ која е на српски

Share Button
Повеќе

Новата песна и видео запис на Тајзи и Спејко

Тајзи и Спејко не мируваат, туку напорно работат на промоција на новите песни на српски и македонски јазик. Најновото од

Share Button
Повеќе