Фотографирај, поврзи се и освојувај со новиот Самсунг Галакси А70 (Samsung Galaxy A70)

Компанијата Самсунг Електроникс (Samsung Electronics Co., Ltd.) го претстави Галакси А70 (Galaxy A70), најновиот паметен телефон на Самсунг дел од

Share Button
Повеќе

Топ 5 Смартфони

Погледнете ја топ 5 листата на смартфони за 2015-та

Share Button
Повеќе

Топ 5 телефони кој треба да излезат во 2016-та

Еве некоја листа какви телефони ќе користиме од 2016-та па натака.

Share Button
Повеќе