Промоција на книгата „Тиркиз во лето“ од Марина Мијаковска

Четврток (29 октомври), 19:00 часот во ЈУ Дом на култура “Кочо Рацин” – Скопје ќе се одржи промоција на хаику

Share Button
Повеќе