За некого отпад, за некого инспирација! -Скриениот свет во тоалетна хартија

Илустраторката Anastassia Elias, одушевена од колаж техниката, создала таен живот во тоалетната хартија. Основа за ваквата магија е импресивната игра

Share Button
Повеќе