„ТАЈНО МОЈА“, мјузикл во чест на Тоше Проески

Пријавете се на tajnomoja@mob.com.mk или 077 729 449 МАКЕДОНСКАТА ОПЕРА И БАЛЕТ ВЕ ПОВИКУВА Пријавете се и бидете дел од

Share Button
Повеќе

Сите песни неопеани, текстови не допишани?!

Шеснаесети Октомври. Иако дата што ја означува самата средина на месрцот, за нас дојде крај. Тоа беше крај н животот

Share Button
Повеќе