Ридско-Брзинска Трка Водно / VODNO 1 / 2018

Официјално, првата трка од Ридско-Брзинскиот државен шампионат на Македонија се вози на 09-10.06.2018! Наскоро со повеќе детали! Организатор: АКК ПРИМО

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром

Во недела, 25.03.2018, во Градски парк во Скопје (пред Школка) со почеток во 11.00 часот ќе се одржи Хуманитарна трка

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром на 25ти март

) Минатата година стотици луѓе ја дадоа својата поддршка за децата со Даунов Синдром.

Share Button
Повеќе

Дедомразовска трка 2017

Празниците се ближат, а тоа значи дека е време за празничната Дедомразовска трка со која ќе ја испратиме 2017 година

Share Button
Повеќе

Бизнис трка 2017-та

BUSINESS RUN 2017 Team Building Relay 4 x 2KM | Тим-билдинг штафета 4 х 2КМ

Share Button
Повеќе

Прво до врв трка

Доколку трчаше на Виз Ер Скопски маратон 2017 / Wizz Air Skopje Marathon 2017

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка за деца со Даунов Синдром

По повод светскиот ден на лицата со Даунов Синдром

Share Button
Повеќе

Хуманитарна трка на 5 км

Датум на одржување: 19 август во 18:30 час.

Share Button
Повеќе