Џакомо Пучини ТУРАНДОТ

Сите ја знаат “Nessun dorma“,  но дали секој ја знае приказната за „Турандот“!? Последното дело на најпознатиот автор на оперскиот веризам

Share Button
Повеќе

Џакомо Пучини „ТУРАНДОТ“

Во четврток, 26 мај 2016 г. со почеток во 20 часот, во рамките на 44 Мајски оперски вечери, во Македонската

Share Button
Повеќе