ПОПУЛАРНА ЦЕНА НА БИЛЕТИ ВО МОБ ЗА МЕСЕЦ ЈУНИ

СВЕЧЕНО ОТВОРАЊЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „СКОПСКО ЛЕТО 2015“ По повод месецот на музиката, и светскиот ден на музиката 21 јуни, цената

Share Button
Повеќе