Настап на Уметничкиот ансамбл од Чангша, НР Кина

Настапот на Уметничкиот ансамбл од Чангша, НР Кина, ќе се одржи на 22 октомври (четврток), со почеток во 20:00 часот,

Share Button
Повеќе