УМЕТНИЧКИТЕ ДЕЛА НА ЏУЛИЈА БЕРНАРДЕЛИ

Почнувајќи со талогот од кафе, Џулија Бернардели создава прекрасни уметнички дела со помош на храната.

Share Button
Повеќе