Вашата фасцинантна кожа

Кожата во којашто се наоѓаме е навистина фасцинантна. Таа истовремено ги штити органите, ги исфрла мртвите клети и се грижи

Share Button
Повеќе

Го знаевте ли ова за најмистичниот ден петок 13-ти?

Денот петок 13-ти кој исто така се нарекува и „црн петок“, многу време кај народот предизвикува несфатливо чувство на страв.

Share Button
Повеќе

Мислите дека знаете сè за вашето тело?

Човековото тело е многу сложена структура. Голем број интересни факти за човекот, се уште не се познати. Ова се најинтересните

Share Button
Повеќе

Неверојатни факти за модата

Модната индустрија е машинерија која отсекогаш работела со полна пареа. Но, она што го носиме денес, сигурно не е измислено

Share Button
Повеќе

10 интересни факти кој сигурно не сте ги знаеле

Интересни факти за кој не сте знаеле а вреди да ги слушнете. Think Facts е Youtube канал каде што дечкото

Share Button
Повеќе

Интересни факти кои веројатно не сте ги знаеле (трет дел)

1. Повеќе калории се убиваат во текот на спиењето, одошто при гледањето телевизија. 2. Прв производ кој имал бар код се мастиките

Share Button
Повеќе

ЧУДЕСНИОТ БЕЛ ПРАШОК – СОДА БИКАРБОНА И НЕЈЗИНАТА НАМЕНА ВО ДОМАЌИНСТВОТО

Покрај одржување на личната хигиена со содата, таа се употребува и во домаќинството, и тоа многу. Некои од овие употреби веќе ги

Share Button
Повеќе

10 Интересни факти

  Ова видео опфака 10 уникатни факти. Кој дечкото од Think Facts каналот на Youtube сака да ни ги презентира.

Share Button
Повеќе

Неверојатни астрономски откритија во последниве неколку години

Пред неколку денови човештвото достигна уште еден врв во нашите астрономски потфати. Да, тоа беше прелетувањето блиску до џуџе-планетата Плутон,

Share Button
Повеќе