Мултимедијална танго вечер: изложба, проекција, милонга!

Почитувани вљубеници во уметноста,

Share Button
Повеќе

Саботно танго на сепариња во парк :)

Денес во 21:30 час, во Градскиот парк, фамилија Тангови како домаќини на настанот, ве покануваат на саботно танго на сепариња

Share Button
Повеќе