Меѓународен драмски фестивал за лица со и без хендикеп

Во понеделник (20 ноември) со почеток во 20 часот, во малата сала на Македонската филхармонија, ќе се одржи рецитал на

Share Button
Повеќе

Четврти Скопски цветен фестивал

Со особено задоволство ви го најавуваме Четвртиот Скопски цветен фестивал – СЦФ

Share Button
Повеќе

Заврши тринаесетто издание на Детскиот литературен фестивал „Ракатки“

На 22 и 23 април во Радовиш се одржа тринаесетто издание

Share Button
Повеќе

Зимски поетски фестивал на СВП 2017

Зимски поетски фестивал на СВП 2017. Четири извонредни поетски имиња: Ласе Содерберг (Шведска), Хабиб Тенгур (Алжир), Хасан Зактан (Палестина) и

Share Button
Повеќе

БИТФЕСТ

[su_slider source=”media: 1778″ limit=”1″ link=”post” width=”620″ height=”420″ responsive=”no” title=”no” arrows=”no” pages=”no” mousewheel=”no” autoplay=”1″ speed=”0″][su_slider source=”media: 1004″ limit=”1″ link=”lightbox” width=”360″ height=”560″

Share Button
Повеќе

Битфест вечерва

Вечерва настапуваат: Вечер за Ајри Демировски 19:00 Магаза Шекспир Фестивал 20:00 НТБ Битолски дувачки оркестар Концерт 20:00 Магаза [su_slider source=”media:

Share Button
Повеќе