ДЕНЕС (уметноста) – изложба на тројца последни добитници на наградата за млад ликовен уметник ДЕНЕС

Во Центарот за современи уметности Скопје ќе се отвори изложбата: ДЕНЕС (уметноста) – изложба на тројца последни добитници на наградата

Share Button
Повеќе