Фотографии направени од еден пилот додека поминувал покрај бура!

Кога би биле пилот би можеле да видите многу убави работи. Доколку сте пилот во Јужна Америка,

Share Button
Повеќе

Додај чудовишта во сликите од секојдневниот живот

Погледнете ги сиве овие фотомонтажи. Овие фотографии се креирани со новиот iPad pro и iPad Pencil. Секоја недела ќе имаме

Share Button
Повеќе