МЛАДИ ФУДБАЛЕРИ ОД ФК “ВАРДАР“ ДЕЛ ОД ПРОЕКТОТ “ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО 2019“

Во рамки на почетокот на 7. Сезона на Меѓународниот детски општествено одговорен проект “ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО”, под покровителство на Компанијата

Share Button
Повеќе

Вкупно 211 земји и региони, меѓу кои и Македонија, завземаа учество во 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“

На 13. Јуни, 2018 година (среда) во Москва се одржа 6. Интернационален Детски Форум “Фудбал за Пријателство“ – дел од

Share Button
Повеќе

Започна Националната Селекција на Млади Учесници за програмата ФУДБАЛ ЗА ПРИЈАТЕЛСТВО низ 64 земји

Во рамки на Организацискиот Комитет на Интернационалната

Share Button
Повеќе

Фудбал за пријателство (Live)

[iframe-popup id=”4″]

Share Button
Повеќе