Шизи во вторник со SureShotz во Хавана

“Шизи” забавите кои секој вторник ги собираат скопјани на едно место, продолжуваат и овој вторник. Shorty P и Irie Scratch

Share Button
Повеќе

Како денес изгледа туризамот во Куба

Претседателот Обама во месец декември објави нова американска политика кон Куба, jа отвори ширум вратата за американците кои сакаат да

Share Button
Повеќе