Вкусна и здрава навика

Лекарите и нутриционистите за здрава храна ги повторуваат препораките дека на трпезата треба да имаме што почесто риба како извор

Share Button
Повеќе

Дали уживате во храната доволно?

За вашето здравје, но и изгледот, многу е важно да ја изберете соодветната исхрана за вас. Кога станува збор за

Share Button
Повеќе

Погледнете се во огледало и ќе видите што не треба да јадете

Дали сте свесни како млечните производи, виното, глутенот и шеќерот влијаат на изгледот на вашето лице? Експертите и нутриционистите веруваат

Share Button
Повеќе

Вкусна габа која го чува Вашето здравје

Печурките се користат како храна и лек веќе илјадници години. Тие се едни од најздравите продукти во исхраната на човекот

Share Button
Повеќе

Читањето е храна, но и фитнес за мозокот

Дигиталниот свет во кој живееме нè поттикнува да го избереме филмот пред книгата според која е направен, а вртоглаво динамичното

Share Button
Повеќе

Саем на домашни, традиционални и еколошки производи

На 26 јули посетете го Крушево. На саемот „Домашно е, од Крушево е…“ ќе имате можност да уживате и

Share Button
Повеќе