Сликава ќе го излаже вашиот мозок!

Пред малку гледав еден клип со наслов ,,Сликата ќе го излаже вашиот мозок, и ќе помислите дека гледате слика во

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „Боемска рапсодија во црно“ од Иле Наумов

Боемска рапсодија во црно Ајде пријателе мој, претопи ги сите жени и виното штп ги потрошивме до сега. Стави ги

Share Button
Повеќе