Забавна улична уметност од Дејвид Зин, која децата ја обожаваат

Уште од 2001-та година, уметникот и илустратор Дејвид Зин низ улиците на Ан Арбор – Мичинген создава привремени цртежи со

Share Button
Повеќе

Значењето на детските цртежи

Срамежливото детето црта тенка линија, и енергично цврсто притиска со пенкалото. Малите имагинативни сонувачи преферираат криви линии, додека динамичните деца

Share Button
Повеќе