“ЧОЛАК” НА СКОПСКО ЛЕТО 2015

НА 27 ЈУЛИ (понеделник) СКОПСКО ЛЕТО – 2015  ви ја прикажува театарската претстава “ЧОЛАК”, со почеток од 21:00, во Факултет

Share Button
Повеќе