Шато Камник винарија – Вертикална дегустација на Ten Barells Cab

Skopje Marriott Hotel / Meeting Room A (прв спрат) Дојдете и уживајте во вертикална дегустација на едно од најнаградуваните вина

Share Button
Повеќе