Хуманитарна трка за деца со Даунов синдром на 25ти март

) Минатата година стотици луѓе ја дадоа својата поддршка за децата со Даунов Синдром.

Share Button
Повеќе

Секоја школка не прави бисер!

Кога мислите дека сѐ се распаѓа и животот повеќе нема смисла, немој да бидете тажни можеби само сѐ си доаѓа

Share Button
Повеќе