Вака се запросуваат девојки!

По низата јавни запросувања изминативе години на различни локации и градови, дојде моментот и во Штип да се случи запросување.

Share Button
Повеќе

Пастрмалијада Штип 2015

Официјална програма „Пастрмалијада 2015“!

Share Button
Повеќе