10 Познати личности кој личат на главни херои од цртаните

Често ги гледаме познатите личности на ТВ во кината и тн, но понекогаш не успеваме да ги препознаеме во некој

Share Button
Повеќе

Поезија на денот – „Што си ти???,…“ од Давор Крстевски

Што си ти???… Виножито ли си грешно една боја што свило ил си свеж цветен зрак осамена свеќа во мрак.

Share Button
Повеќе